ZuPreem Feed intelligens táplálkozási terv

A Feed Smart táplálkozási tervet a ZuPreem tervezte, hogy megadja a madárnak a szükséges vitamin, ásványianyag és tápanyag-tartalmat a mindennapokban.

A Kakaduk bemutatása

A papagájvilág egyik üde színfoltja a rendkívüli külsővel és csodálatosan játékos természettel rendelkező kakadu. Bemutatjuk ennek a tarajos csodának az alfajait.

A probiotikum mint segítség

Tollas kedvenceinket, a papagájokat mindössze néhány száz éve tartják háziasítva. Az egészségmegőrzésükhöz szükséges ismereteket még javában gyűjti az állatorvos-tudomány.

Problémák a papagájtartással

Gyakori probléma, hogy a gazdik véletlenül jutalmazzák és ezzel megerősítik a papagájukban nem kívánt viselkedést, nem is tudva, mennyi problémának ágyaznak meg ezzel.

A madarak szemének felépítése

A madarak a gerincesek legismertebb osztálya. Annak ellenére, hogy az emberek nagyon vizuálisak, az agyukra továbbított információ csupán 40%-a annak a látványmennyiségnek, amit a galambok és a csirkék feldolgoznak.

A papagáj pozitív megerősítése

A cím a háznál tartott papagáj nevelésének kulcsa. Az okosabb egyedek ezzel a módszerrel gyakorlatilag önmaguktól tanulnak, a gazdi számára pedig szórakoztató a folyamat.

49 cikk, 1./9 oldal
KÖVETKEZŐ