ZuPreem Feed intelligens táplálkozási terv
A Feed Smart táplálkozási tervet a ZuPreem tervezte, hogy megadja a madárnak a szükséges vitamin, ásványianyag és tápanyag-tartalmat a mindennapokban.

Három részből áll, az Essential Nutrition, amely a papagájok étrendjének legalább 60%-a, Enriching Variety, ez nagyjából 30% és végül a jutalomfalatként funkcionáló Rewarding Treats, 10%-nyi arányban.





Ez a pellet formában elkészített táplálékkülönlegesség szakemberek ajánlásával kerül a boltok polcaira. Az összes pelletet valódi, teljes értékű szemekből állították elő, melyek Észak-Amerikából származnak, és további esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal erősítették meg őket. Ráadásul zsírszegényebbek is, mint a legtöbb mag, támogatva ezzel a madarak szív- és érrendszeri, valamint a májuk egészségét. Minden egyes falat ízletes, és szórakoztató is egyben, mert különféle formákból és színekből áll össze.





A választék rendkívül széles, létezik a legkisebb madarak, pintyfélék és kanárik számára kifejlesztett változat és ugyanakkor készült a másik véglet, az óriás ara papagájokkal etethető kiadás is. Nem tartalmaznak napraforgómagot, elyett csak az egészséges táplálkozáshoz szükséges a zsír és a nátrium szintje. A ZuPreem Pure Fun a FruitBlend pellet és zöldség prémium keveréke, így a madár számára az étkezés élvezetté válik. A Pure Fun kis és nagy méretben kerül forgalomba, ezáltal minimalizálva az élelmiszer-hulladék keletkezését, ami gyümölcs vagy csonthéjasok etetésekor igen nagy mennyiségben fordul elő.




A Sensible Seed különféle magok és a FruitBlend keveréke, ami segít fokozatosan, részben a régi eleséget is megtartva átszoktatni a papagájt a pellet alapú eleségre. A Real Rewards termékcsalád pedig tökéletes azoknak a különleges pillanatoknak, amelyekben megjutalmazzuk a madarat. 4 ízben kapható, Orchard, Trail, Trópusi és Kert, és mind a közepes vagy nagy papagájok számára készült.





A pelletre való átszoktatás sikeressége több tényezőtől is függ. A madarak életkora, mérete, személyisége és az étkezési preferenciák döntik el, hogy mennyire lesz hajlandó átszokni egy teljesen újfajta táplálékra. Az átszoktatás folyamata mindig lassú és szakaszos, időbe telik, amíg a másmilyen eledelhez szoktatott papagáj átszokik a pelletre. A ZuPreem Dr. Greg Burkett és Dr. Laurie Hess állatorvosokkal közösen dolgozta ki a pelletes tervét.

Címkék:
Ásványok Fejlődés Felszerelések Táplálkozás